8. –31. 7. 2013 - Brno - gastronomický festival

Obchodní podmínky a nápověda pro hosty festivalu Jídlo z blízka zde.

Menu – Borgo Agnese

Dodavatelé surovin

Králík: soukromá farma v Soběšicích u Brna

Švestkové pivo: pivovar Bernard-Humpolec

Meloun, hrášek, kukuřice: Biofarma Josefa a Danuše Vymětalových z Břestu

Zelené ořechy a třešně: Soukromá zahrada v Šitbořicích

Hanger steak: Steinhauser, Tišnov

Tvaroh: Bio farma Miroslav Horut, Sněžná

Snoubené víno

0,1 l The Fresh 2013, vinařství Galafarm z Kobylí na Moravě 40 Kč

0,1 l Modrý Portugal 2012 zemské, vinařství Galafarm z Kobylí na Moravě 50 Kč

0,05 l Veltlinske zelené 2012 slámové, vinařství Galafarm z Kobylí na Moravě 90 Kč

Cena za víno: 180 Kč

Kontakt a rezervace

Borgo Agnese
Kopečná 43, Brno
Telefon: 515 537 500
info@borgoagnese.cz
www.borgoagnese.cz
Rezervujte nejpozději 24 hodin před plánovanou návštěvou.

O nás

Restaurace BORGO Agnese je zaměřena na středomořskou kuchyni s hlavním důrazem na čerstvost podávaných surovin s využitím sezónních potravin a produktů, mnohdy i naší domácí výroby. Určitá jednoduchost a rafinovanost v úpravách pokrmů vyzdvihuje a zároveň podtrhuje jejich jedinečnou chuť.

Šéfkuchař restaurace

David Viktorin

Známá osobnost nejen brněnského gastronomického dění s dlouholetými zkušenostmi z renomovaných restauračních zařízení. Posilou teamu se stal v roce 2012.