Zásadní myšlenky Culinary Symposia 2018

07. 12. 2018

Na konci listopadu proběhl v Praze další ročník Simposia Culinary Prague

Jak píše Blanka Datinská na blogu Jídlo a radost, toto jsou zásadní závěry ze simposia: Cestovat, ale vracet se domů, poslouchat sezonu a vlastní tým, dát větší šanci zelenině a respektovat přírodu. Skvělý kuchař nevaří podle skvělých receptů, ale podle skvělé filosofie, s pokorou, odvahou experimentovat a s pocitem, že lidem servíruje to nejlepší. 

Celý článek si můžete přečíst na blogu Jídlo a radost

Zdroj a foto: Jídlo a radost

AM
Zásadní myšlenky Culinary Symposia 2018

Co jsou cookies?

Textové soubory, které internetové stránky ukládají na váš počítač nebo mobilní zařízení v okamžiku, kdy tyto stránky začnete využívat. Stránky si tak na určitou dobu zapamatují úkony, které jste na nich provedli, a preferencí (např. přihlašovací údaje, jazyka, velikost písma a jiné zobrazovací preferencí), takže tyto údaje pak nemusíte zadávat znovu a přeskakovat z jedné stránky na druhou.

Dalším používáním těchto stránek vyjadřujete souhlas s ukládáním souborů cookies. Více informací Méně informací