8. –31. 7. 2013 - Brno - gastronomický festival

Obchodní podmínky a nápověda pro hosty festivalu Jídlo z blízka zde.

Menu – DeguŠtace - bistro v řeznictví Mikrofarma

Rezervace jídel není vyžadována.

Dodavatelé surovin

Pro bio hovězí i vepřové maso se stačí našim kuchařům natáhnout do pár centimetrů vzdáleného pultu kolegy řezníka v našem řeznictví Mikrofarma, které zpracovává a ve vlastním chladícím boxu vyzrává maso z lokálních ekofarem.

Klobásky ze 60 % bio jehněčího a 40 % vepřového masa bez éček dělá v Mikrofarmě poctivě ručně řezník František.

Slaninu z vepřového boku vyuzeného na dřevě bere Mikrofarma od Mistra uzenáře z Pavlic.

Chilli papričky Pimiento de Padrón vyrostly v břeclavských fóliovnících firmy World of Chilli dvou Brňanek, Aleny Doležalové a Hany Polanské.

Sluncem provoněnou zeleninu vypěstovala pro DeguŠtaci ekofarma Dagmar Komendové ze Žerotic u Znojma a Farma Ráječek z Brna.

Jablečný mošt z Révy Rakvice je lisován ze zralých plodů a nenajdete v něm přídavek cukru, barviv ani konzervantů.

* dodavatelem know how originální přípravy trhaného vepřového je náš zákazník Honza Hermann, se kterým byla a je radost spolupracovat.

Kontakt a rezervace

Bistro DeguŠtace v řeznictví Mikrofarma
Moravské náměstí 4 (vedle kina Scala)
Telefon: 777 100 595
degustace@mikrofarma.cz
www.mikrofarma.cz/…o-degustace/
Rezervace jídel není vyžadována.

O nás

Bistro ve slow food duchu s nevšední nabídkou „rychlého“ jídla z výtečných surovin Mikrofarmy.
Všechny položky jídelního lístku vám tu rádi zabalí s sebou.

DeguŠtace je součástí řeznictví Mikrofarma, ve kterém jsou denně k dispozici všechny druhy masa z lokálních ekofarem na jednom místě, přímo v Brně. Hovězí ve vlastním chladicím boxu zraje ve visu 5–7 týdnů. Vepřové maso má Mikrofarma z bio vepříků, jehněčí z Bílých Karpat, čerstvá kuřata z volného chovu. Nechybí kachny, králíci ani řemeslné uzeniny.

Šéfkuchař restaurace