8. –31. 7. 2013 - Brno - gastronomický festival

Obchodní podmínky a nápověda pro hosty festivalu Jídlo z blízka zde.

Menu – Palazzo Restaurant

Dodavatelé surovin

Hořčice: Labora s.r.o. – produkty kláštera Nový Dvůr, Dobrá Voda

Kozí sýr: Kozojedský dvůr s.r.o., Nítkovice

Králík, jogurt: Farma rodiny Němcovy, Netín

Smetana: Vařejkův dvůr, Meziboří

Med: Petr Vydra–VČELAŘSTVÍ, Brno

Brambory: Josef Tulis, Branišov, okr. Žďár nad Sázavou

Zelenina, ovoce a bylinky: Polní zahradnictví-Ing. Petr Kříž, Tvarožná u Brna

Snoubené víno

0,10 l Sauvignon Blanc BIO, 2014, vinařství Krásná hora, Starý Poddvorov 70 Kč

0,10 l Pinot Noir, 2013, vinařství Krásná hora, Starý Poddvorov 80 Kč

Cena za víno: 150 Kč

Kontakt a rezervace

Restaurant Palazzo
Biskupská 2, Brno
Telefon: 532 156 613
info@palazzorestaurant.cz
www.palazzorestaurant.cz
Rezervujte nejpozději 24 hodin před plánovanou návštěvou.

O nás

Náš à la carte Restaurant Palazzo uchvátí všechny vaše smysly a přinese vám nevšední zážitek. Executive chef Milan Urbánek připravuje moderní kuchyni se středomořskými prvky a doteky české kuchyně. Nechte se hýčkat obsluhou, která vám doporučí aktuální nabídku, pomůže se snoubením vína k jídlům a je připravená splnit všechna vaše přání.

Šéfkuchař restaurace

Milan Urbánek

Působí na pozici executive chef restaurace Palazzo. Své bohaté zkušenosti nasbíral dlouholetým pobytem ve Velké Británii, kde mimo jiné působil 4 roky na pozici sous-chef v královském privátním klubu – Royal Automobile Club (RAC) pod vedením Philipa Corricka.