8. –31. 7. 2013 - Brno - gastronomický festival

Obchodní podmínky a nápověda pro hosty festivalu Jídlo z blízka zde.

Menu – Prominent

Dodavatelé surovin

Zeleninu a jahody vypěstoval pro naši restauraci náš stálý dodavatel Ing. Petr Kříž z Tvarožné

Brambory jsou od našeho věrného soukromého rolníka pana Davida Fendrycha ze Zvole

Kozí sýr: Farma dojných a kašmírských koz, Eva Sedláková, Sloup v Mor. Krasu

Mouka: Naděžda Feithová, ALFA mlýn a balírna Pouzdřany, český podnik s bohatou rodinnou tradicí

Vejce: ZO OS Agropodnik a.s. Hodonín, Ratíškovice

Máslo a smetana: z produkce Jěžkova statku z Vysočiny, Bohdalín

Tvaroh: Rodinná farma Zdeňka, Hustopeče nad Bečvou

Parmezán: Gran Moravia, Litovel

Maso, hovězí svíčková: Hadač a Zapletal s.r.o., Rosice, chov býků Seneco Polná

Snoubené víno

0,1 l Cuvée Cygnus „Ryzlink&Savignon“ 2010, Mikulovská podoblast, Nové Vinařství

0,1 l Pinot Noir „Cépage“, výběr z hroznů, 2013, Mikulovská podoblast, Nové Vinařství

0,05 l Šaler, dezertní víno, Vinařství rodiny Špalkovy

Cena za víno: 90 Kč

Kontakt a rezervace

Restaurace Prominent
Hotel Holiday Inn Brno
Křížkovského 20, Brno
Rezervace:
Pracovní dny: sales@hibrno.cz, 543 122 002 nebo 543 122 032
Víkend: pouze telefonicky 543 122 032
www.prominent-restaurant.cz
Rezervujte nejpozději 24 hodin před plánovanou návštěvou.

O nás

Renomovaná restaurace je součástí hotelového komplexu Holiday Inn Brno. Leží v těsné blízkosti brněnského výstaviště. Výjimečností restaurace je koncept „front-cooking“ – při přípravě pokrmů můžete nahlédnout pod pokličku kuchařského umění. V oblasti gastronomie se zaměřujeme na klasickou českou a moravskou kuchyni spojenou s moderními trendy. Pokrmy jsou připravovány výhradně z kvalitních surovin z lokálních zdrojů. Odborný personál splňuje přísné nároky standardů hotelového řetězce. Aktivně se podílí na projektech podporující poctivou gastronomii jako je Czech Specials.

Šéfkuchař restaurace

Josef Dufek

Držitelem ocenění ze Světového poháru 2010 v Singapuru. Byl dlouholetým členem seniorského národního týmu kuchařů a cukrářů. Spoustu zkušeností nasbíral i během svých stáží v zahraničí. Vaření je jeho vášní, rád si pochutná na dobrém víně. Krédo Josefa Dufka: „Největší oceněním je pro mě spokojený host, který se k nám vrátí“.