8. –31. 7. 2013 - Brno - gastronomický festival

Obchodní podmínky a nápověda pro hosty festivalu Jídlo z blízka zde.

Menu – Restaurace Na Chatě

Dodavatelé surovin

Kozí sýr a máslo: Ekofarma Amalthea v Hvozdě

Hovězí maso: Farma Blatiny, Křížanov

Mangold, sezónní ovoce a brambory: farma rodiny Míčovy v Božicích na Znojemsku

Pampeliškový med: vlastní výroba pana šéfkuchaře z pampelišek z Moravského krasu

Špek: řeznictví Zbořil v Otrokovicích

Čerstvé bylinky: Zahradnictví Trboušany

Kontakt a rezervace

Restaurace Na Chatě
Černopolní 54, Brno
Rezervace
www.restauracenachate.cz
Rezervujte nejpozději 24 hodin před plánovanou návštěvou.

O nás

Restauraci Na CHATĚ najdete v Brně Černých Polích kousek od centra města. Před restaurací lze snadno zaparkovat. Získá si Vás svojí útulnou atmosférou a velkou zahrádkou s dětským hřištěm. Vnitřní interiér samotné restaurace Vás okouzlí svým moderním stylem dřevěné chaty a domácí kuchyní.

Šéfkuchař restaurace

Dalibor Böhm

Dalibor se vyučil v Hotelu Continental v Brně. Dalších 10 let strávil v Restauraci Neptun na Ostrově Norderney v Německu. Po návratu do České republiky pracoval jako kuchař v Restauraci Rialto, Ristorante Piazza, a jako šéfkuchař v Hotelu Vinum Coeli v Dolních Kounicích.