8. –31. 7. 2013 - Brno - gastronomický festival

Obchodní podmínky a nápověda pro hosty festivalu Jídlo z blízka zde.

Menu – Šelepka

Dodavatelé surovin

Kachna: VELMA, s.r.o., chovatel: Vodňanská drůbež, a.s.

Slanina: VELMA, s.r.o., chovatel: JATKY POHOŘELICE, spol. s r.o.

Mouka: PRO-BIO obchodní společnost

Králík: Mirek Kachlík – soukromý chovatel, Brno-Komín

Špenát, květák, česnek, brambory, meruňky: Robert Vlach, pěstitelé v Břeclavi a okolí

Listové těsto vlastní výroby

Kontakt a rezervace

Šelepka
Šelepova 1, Brno
Telefon: 541 213 342
selepka@selepka.cz
www.selepova.cz
Rezervujte nejpozději 24 hodin před plánovanou návštěvou.

O nás

Šelepka je velmi oblíbená až kultovní restaurace, která sídlí nedalo centra města Brna, v Královém Poli. Nejen, že se vyznačuje velkým sálem, kde se pořádají populární Oldies party a další kulturní akce, ale také k těmto kvalitám byla přidána kvalita další a tou není nic jiného, než kvalitní česká kuchyně. Pořádáme pravidelné gastronomické akce typu moravská zabíjačka, zvěřinové hody, svatomartinské hody, rybí speciality a dýňové speciality. Velkou zajímavostí naší restaurace je, že vaříme i bezlepkovou kuchyni a to vše z lokálních surovin.

Šéfkuchař restaurace

Lukáš Novotný

Do kultovní brněnské restaurace Šelepova No.1 nastoupila mladá kuchařská generace vedená 31letým šéfkuchařem Lukášem Novotným. V restauraci Šelepova se pod jeho vedením připravují tradiční české pokrmy prezentované v moderním stylu, za podpory místních a regionálních dodavatelů.